Als jongere kun je ook wel eens wat extra hulp gebruiken, zeker in de puberteit. Dingen waar je last van kan hebben zijn bijvoorbeeld pesten, een vol/druk hoofd hebben, boosheid, verdriet, onzekerheid, weinig zelfvertrouwen, angsten, echtscheiding of verlies van een dierbare. Het kan ook zijn dat je niet lekker in je vel zit en niet precies weet waarom je je zo rot voelt. Niets is leuk en je weet niet wat je wil. Maar je bent zeker niet de enige jongere die dit overkomt.

Met je ouders of met vrienden praten over waar je tegen aanloopt is niet altijd even makkelijk. Er niet over kunnen of willen praten met iemand anders kan veroorzaken dat je je steeds slechter gaat voelen en het kan je erg belemmeren in je dagelijks leven. Coaching kan je helpen. Het is echt niet raar om een coach te hebben. Veel jongeren maar ook bijvoorbeeld sporters hebben tegenwoordig een coach. Een coach is iemand die naar je luistert en die met je meedenkt.

Hoe werkt het

Samen gaan we kijken naar wat er speelt en wat je gedachten hierover zijn. We gaan vervolgens op verschillende manieren naar je probleem kijken en naar jouw eigen talenten en positieve kwaliteiten. Welke kun je gebruiken om beter om te kunnen gaan met jouw probleem. Als je wilt dat er iets verandert dan ben jij degene die dat kan doen en ik bied je daarbij praktische handvatten.

We starten altijd met een kennismakingsgesprek. We kijken of er een klik is en of jij het gevoel hebt dat mijn werkwijze past bij jouw te behalen doelen. Natuurlijk bekijk ik ook of de doelen van jou reƫel zijn en of coaching geschikt is. Zo niet dan kan ik je altijd adviseren over een andere vorm van hulp.

Coaching helpt je om weer meer in balans te komen en nieuwe situaties beter aan te kunnen gaan. Bij mij staat voorop dat je met alle onderwerpen en vragen aan kunt komen. Ik ga zorgvuldig en vertrouwelijk om met wat je mij vertelt.
Als je meer informatie wilt of twijfelt of we er samen aan kunnen werken dan kun je altijd vrijblijvend contact met me opnemen.